Zet professionele cybersecurity in tegen slimme hackers

cybersecurity
“Blijf bestand tegen cyberaanvallen en houd ongenode gasten buiten de deur met de diensten en producten van DocVisie. Wij combineren state-of-the art cybersecurity met menselijke vakkracht.”

Bestrijd professionele hackers met cybersecurity van DocVisie

Denk jij dat firewalls, virusscanners en collega’s die af en toe hun wachtwoord laten veranderen professionele hackers buiten de deur houden? Cybercriminelen worden slimmer en hun acties geavanceerder. Het aantal cyberaanvallen en het aantal geslaagde pogingen nemen toe. Versla professionele cybercriminaliteit met state-of-the-art security. DocVisie biedt een compleet pakket van tools, technische kennis en ondersteuning waarmee je jouw organisatie 24/7 beschermt. Ontdek hoe grote multinationals én kleinere mkb-ers dit doen.

Doe de 360 graden scan

Wetgeving en de cloud

Vernieuwde en strengere wetgeving zoals de AVG verplicht bedrijven om gevoelige gegevens af te schermen. Knap lastig met alle data die in diverse applicaties, op jouw desktop en tegelijkertijd in de cloud rondzweeft.

Gehoor geven aan die wetgeving wordt moeilijker, doordat cybercriminelen steeds inventiever worden in het infiltreren in jouw netwerk. Ze plaatsen schadelijke software op jouw computer en zetten die op ‘non-actief’. Daardoor herkent jouw beveiligingssysteem het niet als een aanval. Daarna wordt de software stap voor stap geactiveerd en ben jij niet meer zeker van de continuïteit van jouw bedrijf. DocVisie helpt je om cyberaanvallen op tijd te herkennen en te blokkeren.

Gegarandeerde continuïteit. Geen gevoelige data die op straat komt te liggen. En nooit slachtoffer van ransomware. Met onze beveiligingstechnieken heb je technisch gezien alle mogelijke maatregelen getroffen. Hoe we dat doen? Wij bewaken jouw organisatie vanuit het Security Operation Center (SOC). Hier analyseren wij alle netwerken, servers, databases en toepassingen. Wijkt er iets van de norm af? Dan ondernemen wij actie.

cybersecurity

Waarom jij niet start met informatiebeveiliging

Je medewerkers herkennen phishingmails heus wel. En jullie hebben een hele goede IT’er. Voor jou genoeg redenen om niet met informatiebeveiliging aan de slag te gaan. Maar wist je dat maar 3 procent van de medewerkers in staat is om phisingmails te herkennen? En dat 91 procent van de hacks voortkomt uit een menselijke fout? Medewerkers en goede IT’ers geven jou – hoe professioneel ook – geen zekerheid.

DocVisie zette zeven argumenten op een rij waarom organisaties denken dat ze niet met informatiebeveiliging aan de slag hoeven. Ontdek of één van deze uitspraken ook ooit voorbij is gekomen in jouw organisatie.

Doe de 360 graden scan

 

Preventie, detectie, response

Laat alles aan DocVisie over. Wij adviseren en zorgen met onze complete pakketten voor veiligheid op de (digitale) werkvloer. We herkennen cyberaanvallen die jouw organisatie bedreigen vroegtijdig. Dat doen onze experts door personen, processen en technologieën scherp te monitoren en door IT-beveiliging-tools in te zetten. Schakel ons in en til jouw IT-beveiliging naar een hoger niveau.

DocVisie biedt meer dan alleen technische cybersecurity. Om beveiligd te blijven, moet jij weten waar de data vandaan komt, waar je de gegevens bewaart en wie er toegang tot heeft. En niet alleen jij moet die kennis hebben, maar jouw collega’s ook. Denk even aan de ruim 90 procent van de hacks die door een menselijke fout komt. Deze kennis in huis halen in de vorm van meerdere FTE’s en hen trainen en up to date houden, is kostbaar en tijdrovend. Leg dit daarom bij DocVisie neer. Wij leveren de mankracht en technische kennis en creëren awareness met bijvoorbeeld training en proactieve scans.

 

Grote multinationals investeren enorme bedragen in cybersecurity. Deze state-of-the-art aanpak is nu beschikbaar voor het MKB+. Vul het formulier in en bespreek met ons welke security jouw organisatie nodig heeft. Dit doen we met de 360 graden check. Wij bellen je voor een kennismaking, leggen wij onze werkwijze uit, stemmen met je af welke testen relevant zijn en maken vervolgafspraken.

 

Doe de 360 graden scan