DocVisie en Validated ID: een sterke samenwerking!

Categorie:

In samenwerking met Validated ID heeft DocVisie een integratie ontwikkeld die processen rondom online handtekeningen eenvoudiger en makkelijker maakt. Zo kunnen bedrijven online documenten beter beheren.
Bovendien biedt de oplossing garantie op de integriteit en juridische geldigheid van de documenten. Daarnaast zorgt de oplossing ervoor dat de ondertekenaar op een gevalideerde manier wordt geïdentificeerd en precies weet wat hij ondertekent.

Robuust en veilig online handtekeningen beheren

Roberto van den Heuvel, Director Business Unit ICT bij DocVisie is verheugd over de samenwerking. “De oplossing voor elektronische handtekeningen van Validated ID vult een ‘gat’ in waar veel van onze klanten mee te maken hebben. Het is veilig en makkelijk. We zien deze oplossing als een aanvulling op onze Enterprise Information Management-oplossingen. Daarom past het er perfect bij.”
Ook Validated ID is te spreken over de nieuwe samenwerking. “We zijn heel blij dat we samenwerken met een innovatieve partner als DocVisie”, vertelt Santiago Casas, CEO van Validated ID. “We hebben DocVisie kunnen helpen met een robuuste oplossing voor elektronische handtekeningen. Beide bedrijven streven de hoogste standaard na als het gaat om security en gegevensbescherming.”

Over DocVisie

DocVisie is een start-up met een nieuwe kijk op documentbeheer. We zijn klaar voor een nieuwe manier van werken in een nieuwe economie, waarin waarde toevoegen en circulair ondernemen steeds belangrijker worden. DocVisie staat er niet alleen voor, het is een dochteronderneming van de Xerxes Group. Tot de Xerxes Group behoren ook Xtandit en Ricoh MNL.

Over Validated ID

Validated ID biedt security trust services voor de beveiliging van elektronische handtekeningen en digitale identiteitsverificatie. VIDsigner is een SaaS-oplossing voor elektronische handtekeningen en is geschikt voor zowel ‘face-to-face’ als voor gebruik op afstand.
VIDsigner maakt gebruik van security via cryptografie en biometrie, maar is tegelijkertijd eenvoudig in gebruik. De oplossing helpt organisaties om de manier waarop ze zakendoen te veranderen met onderscheidende, toonaangevende oplossingen voor e-handtekeningen.

Samenwerking

Zowel Validated ID als DocVisie geloven dat de samenwerking leidt tot een robuuste veilige oplossing voor elektronische handtekeningen, waar Nederlandse bedrijven veel profijt van kunnen hebben bij innovatie binnen de digitale transformatie.