Introductie nieuwe partner: Workspace 365

Categorie:
Partnership DocVisie - Workspace 365

Met trots kondigen wij onze nieuwe partner Workspace 365 aan. Start-up DocVisie biedt een breed portfolio van schaalbare documentoplossingen, zoals een innovatief Document Management Systeem (DMS) en Managed Services. Nu wordt daar Workspace 365 aan toegevoegd.
DocVisie richt zich op bedrijven die veel op de nieuwe manier werken: flexibel, plaats- en tijdonafhankelijk. DocVisie speelt met innovatieve producten en diensten in op de wensen en behoeften van klanten in deze markt.

Slimmer en makkelijker

Binnen Workspace 365 heeft DocVisie een integratie gemaakt met het eigen DMS: Xtendis One. Dit maakt het extra eenvoudig voor gebruikers om vanuit de browser, via elk apparaat, toegang te krijgen tot documenten.
Voor DocVisie staat het nut voor de eindgebruiker én het gebruiksgemak altijd voorop. Een oplossing moet het werk beter, makkelijker en sneller maken. Remko Hoekstra, Content Service Specialist bij DocVisie: “Samen met Workspace 365 en de eindgebruiker willen we teruggaan naar de basis: wat is belangrijk en waarom?”

Toegevoegde waarde

Dit betekent dat adoptie centraal staat in de propositie. “We zeggen niet ‘hier heb je een oplossing, veel plezier’, maar we zoeken naar applicaties die echt relevant zijn voor medewerkers en/of afdelingen.”
Naast Office 365 zijn er verschillende andere oplossingen uit het portfolio van DocVisie die eenvoudig toegankelijk gemaakt kunnen worden voor eindgebruikers. “Samen bekijken we welke van toegevoegde waarde zijn voor de klant”, vertelt Remko. “Met Workspace 365 kunnen we alle applicaties aanbieden via de werkplek van de toekomst.”

Samenwerking

Gijs van Hees, Succes Maker bij Workspace 365, is het met Remko eens. “DocVisie benadert de markt met Workspace 365 op een compleet nieuwe manier. Online werken wordt zo beter georganiseerd, efficiënter en veiliger. We kijken uit naar een geweldige samenwerking!”

Over DocVisie:

DocVisie is een start-up met een nieuwe kijk op documentbeheer. We zijn klaar voor een nieuwe manier van werken in een nieuwe economie, waarin waarde toevoegen en circulair ondernemen steeds belangrijker worden.
DocVisie staat er niet alleen voor, het is een dochteronderneming van de Xerxes Group. Tot de Xerxes Group behoren ook Xtandit en Ricoh MNL.

Opmerkingen zijn gesloten.