MKB kantoor-automatisering voor meer vrije tijd

MKB kantoorautomatisering met enterprise voordelen

Makkelijker, sneller en veiliger werken: het is een must voor juristen als jij, die 12 uur per dag maken. Wij halen er minimaal 2 per dag af. Bekijk onze MKB-oplossing met enterprise kwaliteiten en geniet weer van je vrije tijd.

Bekijk onze service> hbspt.cta.load(5663166, ‘8639b6dc-8556-4d8e-9466-3f1dc5993e32’, {});

Werk makkelijker

Kantoorautomatisering helpt het MKB de dag efficiënter in te delen. Was jij eerder ook uren kwijt aan het verwerken van de administratie, dan biedt een programma’s als Exact Online nu vast een oplossing. Op dezelfde manier kan documentbeheer een grote bijdrage leveren aan de efficiëntie in jouw bedrijf.

Xtendis One is een slim systeem dat qua opslag hetzelfde werkt als online invulformulieren. Je vult 1 keer alle gegevens in en bij iedere volgende keer, vult het systeem je automatisch aan.

Werk sneller

Haal de angel uit iedere klus. Je werkt als jurist veel samen met verschillende kantoren en cliënten. ZIj hanteren hun eigen programma’s en documentbeheer. Hierdoor ben je nu veel tijd kwijt met het verzamelen, organiseren en uiteindelijk weer verspreiden van de juiste documenten. Met Xtendis One verleen je bevoegden toegang. Zij lezen en bewerken stukken in jouw omgeving. Zo heb je geen dubbeling van documenten, geen 80 versies en geen AVG-zorgen.

Al werken externe partijen met andere systemen, in Xtendis One kun je deze allemaal koppelen. Dit documentmanagementsysteem communiceert namelijk prima met tientallen andere systemen en plugins waardoor je niets meer handmatig hoeft in te voeren.

Werk veiliger

Privacygevoelige informatie moet goed beschermd zijn. Openbare cloudopslag als Dropbox is hackgevoelig. Je weet bovendien niet waar jouw informatie opgeslagen wordt en wat de ontvanger ermee doet.

Xtendis One biedt een pakket dat aan alle vereisten voldoet. Het draait bovendien op betrouwbaar en veilig Nederlands datacenter en is NEN-EN-ISO-27001 gecertificeerd.

Minder kosten

Makkelijker, sneller en veiliger werken, betekent onder aan de streep dat je tijd overhoudt. En tijd is geld. Zo zijn de kosten die je besteedt aan MKB kantoorautomatisering een investering die zich op de langere termijn uitbetaalt. Bovendien betaal je voor Xtendis One een betaalbaar bedrag van 69,- euro per maand voor de eerste 3 gebruikers.

Houd tijd over voor jouw klanten. Xtendis One van DocVisie is de oplossing voor automatisch documentbeheer waarbij je voldoet aan de strenge AVG-regels én gegevens gemakkelijk uitwisselt met collega’s.

Bekijk de mogelijkheden hbspt.cta.load(5663166, ‘e94ea832-a563-4042-bd5c-ad24b4fa1c62’, {});

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.