De virtueel assistent van DocVisie laat je zorgeloos overstappen naar een nieuw DMS

Categorie:
virtueel assistent

De voordelen van een documentbeheersysteem (DMS) zijn misschien bekend, maar wat je tegenhoudt is de sprong in het diepe. Althans, zo kan het lijken: een verandering waarvan je de impact niet goed kunt inschatten. Keep calm and carry on: de virtuele assistent van DocVisie zorgt voor een probleemloze overstap.

Zorgeloos overstappen naar een DMS

Je werkt in Google, maar het DMS dat je voor ogen hebt draait op Microsoft. Of je hebt 7 jaar aan werkmail op je huidige server en vreest de dag dat je alles moet overzetten. Overstappen naar een DMS heeft iets weg van een parachutesprong. Je zit veilig in een vliegtuig, de deur gaat open en de krachtige windstroom trekt je al bijna naar buiten. Op je rug zit een parachute, maar klapt die open als de vaste grond steeds dichterbij komt? Veel ervaring heb je niet, misschien is het wel je eerste sprong. De adrenaline giert door je lijf. Kom je veilig op je pootjes terecht?

Remote desktop zet je snel op de rit

Overal is een oplossing voor. Zoals je met een tandemmaster veilig een duosprong maakt, zo stap jij met onze virtueel assistent zorgeloos over naar een professionele digitale werkplek. Onze assistent logt in op jouw werkplek en neemt jouw computer tijdelijk over. Dit is een veilige en betrouwbare desktopverbinding.

Voor ondersteuning op afstand is Teamviewer een van de marktleiders. Er zijn stevige veiligheidsmechanismen ingebouwd om ervoor te zorgen dat dit instrument zonder risico’s wordt gebruikt. De verbinding wordt gecodeerd en voldoet aan de SSL-norm. Een simpele muisklik volstaat om de verbinding weer te verbreken.

Tegelijkertijd hebben jullie tijdens de transitie telefonisch contact. Er hoeft voor deze quicksupport geen speciale software op je computer te worden geïnstalleerd. En bespaar je de moeite, voor onze virtueel assistent hoef je ook geen koffie te zetten.

Een helper op afstand, maar toch heel dichtbij. Onze virtueel assistent zorgt voor een vlotte verhuizing van je data en geeft je een vliegende start op je nieuwe digitale werkplek. Zo wordt overstappen kinderspel.

NEEM CONTACT OP >

 

Wat een DMS voor je doet

Wat een DMS voor jou als professional kan betekenen, moet je eigenlijk zelf ervaren, maar hier noemen we enkele sterke voordelen. Jouw manier van werken wordt:

 • Eenvoudiger – minder klikken om te komen waar je moet zijn
 • Efficiënter – welk document je ook zoekt, het is meteen beschikbaar
 • Veiliger – overeenkomstig de AVG-regels
 • Flexibeler – vergeet servicecontracten, je werkt cloud-based
 • Duurzamer – minder papier dankzij de digitale dienstverlening

Lift mee met onze virtuele jumpmaster

Overstappen naar een DocVisie-oplossing is dus geen vrije val, maar een gecalculeerde opstap naar slimmer en efficiënter werken. Wij begrijpen dat de aanschaf van een DMS spannend is. Van de ene kant wil je niets liever dan alles waar je dagelijks mee werkt op een centrale plek te hebben. En weet je dat het efficiënter en eenvoudiger kan. Van de andere kant zie je zwaar op tegen het verhuizen van al die data: “Eén verkeerde aansluiting en het hele ICT-kaartenhuis stort in.”

De virtueel assistent: een veilig en vertrouwd gevoel

Laat al je zorgen los. Met de virtueel assistent van DocVisie komen al je kostbare bestanden ongeschonden uit de digitale verhuiswagen en krijgen ze een frisse nieuwe plek. Onze assistent komt als het ware naast je zitten, zij het op afstand. Vandaar virtueel. Dit zorgt ervoor dat je vlot uit de startblokken komt. De meeste ondernemers zijn een beetje terughoudend om zelf de techneut uit te hangen. Dan is het fijn als er een expert meekijkt.

Een DMS op jouw kantoor: 5 redenen om de sprong te wagen

 1. Je brengt een belangrijk deel van je leven door op kantoor
 2. Je zult je afvragen waarom je dit niet eerder hebt gedaan
 3. Je bent benieuwd naar de reactie van je concullega’s
 4. Je gaat met een warm gevoel terugdenken aan onze virtueel assistent
 5. Je plukt de vruchten van eenvoudiger, efficiënter en veiliger werken

Wat kan onze virtueel assistent voor jou doen?

Schaalbare documentoplossingen. Ons portfolio puilt ervan uit. Een van onze recentere aanwinsten waarmee we nog gerichter op de behoeften van onze klanten kunnen inspelen is Workspace 365. Een efficiënte oplossing als je flexibel wilt werken, onafhankelijk van plaats en tijd. Voor welk DocVisie-product je ook kiest, van de overstap hoef je beslist niet wakker te liggen:

 • Onze virtueel assistent is een kei in het vak. Hij kan goed luisteren, is geduldig en heeft al veel professionals geholpen bij hun keuze voor meer werkplezier.
 • Samen richten wij jouw digitale thuisbasis helemaal in. Er komt een overzichtelijke structuur voor jouw mappen.
 • Jouw hele digitale inboedel wordt netjes overgeheveld. Geniet voortaan elke dag van een gestroomlijnde werkplek die ook nog AVG- en toekomstproof is.
 • Alles wordt startklaar bij jou afgeleverd door onze virtueel assistent. Pluggen? Vergeet het maar, just play.
 • Voel je na de installatie niet verplicht: onze virtueel assistent verwacht geen tip. Service is standaard bij DocVisie.

Sta je klaar voor de sprong naar het nieuwe werken, maar voel je je knieën knikken? Relax, onze virtueel assistent springt met je mee. Dit wordt een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op met jouw virtuele assistent >

Opmerkingen zijn gesloten.