Alles voor gemotiveerde medewerkers

contact DocVisie

Prettig en gemotiveerd werken begint met een fijne werkomgeving die past bij de moderne maatschappij. Wij leveren alles om dit mogelijk te maken. Hierbij kijken we met DocVisie naar het totaalplaatje. Want alles draagt bij tot een ideale werkplek. Van sfeervolle inrichting, ergonomisch en comfortabel meubilair, synergie met softwarepakketten tot aan de kleine artikelen zoals pennen, toners, printpapier, lekkere koffie, decoratie, usb-sticks en nog veel meer. Neem een kijkje in onze webshop en profiteer van onze producten.
Bezoek snel de webshop >

Adviseren

We geven een optimaal supplies-advies op basis van gebruikswensen, voorraadmogelijkheden, verwachte volumes en veelgebruikte software en hardware.

Inspireren

Iedereen verdient een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Onze experts en interieurspecialisten weten voor elk bedrijf de juiste snaar te raken.

Analyseren

We monitoren verbruik van toners, cartridges en papier zodat we kunnen adviseren, signaleren en tijdig aanvullen.

Faciliteren

We zorgen dat je zo min mogelijk tijd verspilt aan het regelen van supplies. We werken pro-actief, leveren snel en optimaliseren processen voor nog meer gemak.

Duurzamer ondernemen met DocVisie

Alles wat we leveren doen we met circulair ondernemen als belangrijk kernpunt. We kiezen leveranciers en partners die met ons willen meedenken over duurzaamheid, zodat wij met jou kunnen meedenken over duurzamer ondernemen. We bieden bijvoorbeeld 100% circulaire concepten in de vorm van:

  • Toner-to-toner
  • Paper-to-paper
  • IT-to-IT

Bezoek onze webshop om de ideale omgeving te creëren voor je medewerkers

Zorg jij al voor de ideale werkomgeving voor je medewerkers? Kijk snel in onze webshop en creeër jouw ideale werkomgeving met onze producten en diensten.
Bezoek snel de webshop >