DocVisie: een nieuwe kijk op documentbeheer

Startup DocVisie helpt het MKB met optimale documentoplossingen

‘Hoe kunnen we het anders doen?’

Met deze vraag in het achterhoofd zijn enkele document- en printexperts van de Xerxes Group bij elkaar gekomen. De moderne werkmaatschappij kent namelijk andere behoeften dan vroeger. En wij willen op die wensen kunnen inspelen.

Het antwoord is DocVisie; een verfrissende start-up die gelooft in de nieuwe economie; in een maatschappij waar – in plaats van enkel product- en winstdenken- meer aandacht is voor circulair ondernemen, service-economie, flexibiliteit en waarde toevoegen.

Document beheren wordt document beheersen

Bij DocVisie is de ‘customer in control’. Onze vernieuwende producten en diensten zijn gebaseerd op de klantwensen en -behoeften uit de markt. Bovendien zorgen onze oplossingen ervoor dat klanten de volledige regie hebben over hun documentbeheer.

DocVisie zorgt voor:

  • Efficiënter werken – Elk document direct beschikbaar, elk artikel direct geleverd
  • Eenvoudiger werken – van printen naar archiveren met 1 druk op de knop
  • Duurzamer werken – geen onnodig afdrukken, printers op maat
  • Flexibeler werken – kortdurende servicecontracten en cloud-based toegankelijkheid
  • Veiliger werken – AVG-proof informatiebeheer, geen rondslingerend papierwerk.

Een start-up in ontwikkeling

Als frisse start-up zijn we nog volop in ontwikkeling. In een traditionele business proberen we met innovatieve oplossingen, flexibele en digitale servicemodellen en het integraal kijken naar documentbeheer het verschil te maken voor onze klanten.

Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van diverse nieuwe oplossingen, naast de producten en diensten die we nu al kunnen aanbieden. Wil je daar meer over weten, neem dan contact op met ons.

A Xerxes Group innovation

DocVisie is niet zomaar een start-up, alleen gebaseerd op dromen en kansen. DocVisie is opgericht door vernieuwers binnen de ervaren en gerenommeerde Xerxes Group. Met jarenlange expertise in de branche via de merken Xtandit en Ricoh Document Center Midden Nederland, staat er een betrouwbare organisatie voor je klaar om je met DocVisie te voorzien van een vernieuwend DMS, een flexibele, innovatieve Managed Print Service en alle mogelijke kantoorartikelen.