Print avg proof: de flexibele oplossing voor juristen

Categorieën:

Print avg proof

Als advocaat moet je veel lezen. Heel veel lezen. Na 5 digitale documenten kijk je scheel. Printen is de oplossing, maar niet heel avg-proof. Ten eerste deel je de printer vaak met meerdere co-collega’s en hebben zij niet per se de bevoegdheid informatie in te kunnen zien. Elke keer naar de printer sprinten is echter ook niet heel productief.

Ten tweede moet printen uitsluitend bedoeld zijn om dossiers thuis door te nemen en daarna te vernietigen. Soms is echter het handig om spullen achter de hand te hebben tijdens een zitting. Om aan de rechter voor te leggen. Omdat rondslingerende documenten vergaande gevolgen kunnen hebben, moet dit anders kunnen.

Beveiligd printen en online arcering

Op verschillende Multifunctional Devices kun je beveiligd printen. Dit betekent dat je achter jouw computer op de print-knop drukt en rustig nog 4 mails kunt beantwoorden. Op het moment dat je toe bent aan een verse kop koffie, loop je langs de printer. Hier vul je een persoonlijke code in of nog liever: wordt jouw badge herkent en slaat de printer aan. Zo sta jij met je neus bovenop de privacy-gevoelige stukken.

Andersom werkt het ook. Wanneer jij per post documenten van cliënten of de rechtbank ontvangt scan je die in met jouw badge. Door slimme labels te koppelen aan jouw scans kunnen bepaalde printers samenwerken met bepaalde online archiveerprogramma’s. Dit scheelt enorm veel tijd in het ordenen van documenten.

De printers van DocVisie werken perfect samen met het intelligente archiveersysteem Xtendis One.

Meer Informatie over printers

Rondslingerende dossiers


Bij het printen van persoonsgevoelige documenten schuilt ook het gevaar dan de papieren rondslingeren. Hier moet je uiteraard zelf goed op letten, maar sommige online programma’s maken het wel makkelijker om het printen achterwege te laten. Zo kun je met Xtendis One digitaal aantekeningen en stukken arceren. De documenten kun je offline inzien. Dit maakt het geschikt voor in de rechtbank waar vaak geen wifi-beveiliging beschikbaar is.

DocVisie biedt een enterprise oplossingen voor mkb juristen. Met onze flexibele en schaalbare oplossingen sla je documenten veilig op en deel je ze beveiligd met bevoegden. Onze printers zijn avg proof en lease je flexibel en schaalbaar per maand.

Bekijk de mogelijkheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.