Ontdek de innovatieve printoplossingen van DocVisie

printer

Onze machines zijn niet duizenden malen sneller dan anderen. Onze software is niet geavanceerder dan die van anderen. En toch durven wij te spreken van een innovatie in onze branche. Waarom? Wij leggen namelijk de regie in de handen van jou, de klant.

Vrijheid voor ondernemers

Niet langer zit je vast aan jarenlang durende printer-contracten zonder flexibiliteit in volume, serviceniveau of merk-keuze. DocVisie ziet het anders. Wij leveren printoplossingen die volledig zijn afgestemd op de moderne werkomgeving. Flexibel, duurzaam, digitaal en op maat gemaakt.

Het beste pakket voor elk bedrijf

Op basis van gebruikswensen, verwacht volume, servicebehoefte en digitale integratie maken we samen het beste pakket voor jouw bedrijf, met de ideale machine(s), voorwaarden en software-applicaties.

Maximale digitale dienstverlening

Onze experts kunnen via telefoon en chat het overgrote deel van de servicevragen oplossen zonder een monteur langs te sturen. Dat is sneller, eenvoudiger en beter voor het milieu.

Meer flexibiliteit voor gebruiker

Kortere contractduur, merk-onafhankelijk advies, keuze uit servicepakketten, eenvoudig upscalen en downscalen; Al onze printoplossingen zijn gemaakt met jouw wensen in ons achterhoofd.

Ja ik ben op zoek naar maatwerk

Neem contact op met mij

Circulair ondernemen als speerpunt

DocVisie wil zijn carbon footprint minimaliseren. Dat betekent dat we de levencyclus van machines willen verlengen door efficiënter gebruik en hergebruik. Daarnaast willen we door betere online dienstverlening minder adviseurs en monteurs op de Nederlandse wegen laten rondrijden, zodat we een kleiner wagenpark hebben en zo veel minder co2 uitstoten. Ook onze kantoorartikelen dragen hieraan bij door middel van circulaire concepten zoals paper-to-paper, toner-to-toner en IT-to-IT.

Op weg naar een evolutionair businessmodel in de branche

DocVisie gelooft in een nieuwe manier van samenwerken met klanten. Binnen afzienbare tijd presenteren we een online omgeving waar we elk bedrijf een volledig op maat printoplossing kunnen aanbieden. Dit wordt modulair maatwerk, waarbij klanten zelf hun pakket samenstellen op basis van hoeveelheid machines, verwacht printvolume, servicefrequentie en -niveau, softwarepakketten en ondersteunende supplies.

Tot die tijd kun je profiteren van datzelfde maatwerk door met ons contact op te nemen voor een persoonlijk advies.

Neem contact op met mij