“Weer overzicht dankzij een digitaal kantoor van DocVisie”

Een digitaal kantoor dat gebruiksvriendelijk is voor alle collega’s. Daar ontbrak het Sebas Bennis van Administratiekantoor Oostland nog aan. “Onze manier van werken was niet efficiënt”, vertelt hij. “En bracht daarnaast hoge kosten met zich mee.” De bundel DocVisie Complete bood uitkomst. “Overzichtelijk, handzaam en tijdsbesparend!”

Snel aan de slag

Het Zuid-Hollandse administratiekantoor werkte voorheen met de server-versie van Office. Data wordt dan niet online, maar op een netwerkserver opgeslagen. “Dat kosten per werkplek lagen ver boven de 40 euro. Met 5 werkplekken tikt dat aardig aan elke maand. Dankzij het digitale kantoor van DocVisie bespaar ik nu maar liefst 200 euro per maand.”

Daarnaast brachten de licenties hoge kosten met zich mee. “Ik moest meer afnemen dan noodzakelijk was. Workspace 365 rekent daarmee af. Nu geef ik mijn collega’s ėėn keer de rechten waarna ze direct aan de slag kunnen.”

“Ik wilde een laagdrempelige manier van werken voor mijn collega’s. Die visie deelde en realiseerde Docvisie met mij.”
– Sebas Bennis, Administratiekantoor Oostland

Overzichtelijk digitaal kantoor

“Ik vind het belangrijk dat collega’s nooit meer naar programma’s als Word en Excel hoeven te zoeken, maar deze juist in één oogopslag zien staan. Met Workspace 365 is dat het geval. Je richt het digitale kantoor naar eigen wens in en hebt direct toegang tot alle programma’s. Elke ochtend kan ik na een paar klikken aan de slag.”

Overstapservice

“Overstappen van digitale omgeving vraagt natuurlijk wat van een bedrijf. Alle historie, data en mails moeten mee over. En er wordt wat gesleuteld aan de domeinnaam. Gelukkig begeleide DocVisie ons in iedere stap van dit proces. Ik werd snel geholpen en goed en professioneel te woord gestaan. Als ik in de toekomst vragen heb, wil ik gewoon direct de telefoon kunnen oppakken. Dat kan met de service van DocVisie.”

Stap over op een online werkomgeving met DocVisie

Bekijk onze bundels >