“Het totale documentbeheer bij één partner is wel zo fijn”

Ecorys kiest voor een duurzaam partnership

Als vertrouwde relatie van Xtandit stapt Ecorys mee in het bootje van DocVisie. Met een nieuwe koers vanuit DocVisie inclusief het vertrouwde team heeft Frank van der Ven er alle vertrouwen in.

Even voorstellen… Onderzoeks- en Adviesbureau Ecorys is ontstaan uit de fusie tussen het NEI (Nederlands Economisch Instituut), Ecotec en Kolpron en opereert zowel nationaal als internationaal. Ecorys richt zich op de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen. Gebaseerd op onderzoek adviseren zij publieke en private klanten bij het maken en uitvoeren van gefundeerde beslissingen op het gebied van sociale, ruimtelijke en economische vraagstukken. Met meer dan 550 werknemers van meer dan 40 nationaliteiten bieden zij hun klanten waardevolle ondersteuning.

Frank van der Ven heeft in zijn rol van Facility Manager voor de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Brussel zijn handen vol. Frank vertelt: “Vanuit de jarenlange relatie met Xtandit is deze relatie uitgebreid met dezelfde vertrouwde gezichten op alle fronten rondom het documentproces. Het team staat daadkrachtig en accuraat voor ons klaar. Bij DocVisie heb je absoluut het gevoel dat de klant koning is. Natuurlijk kunnen wij in de webshop een hoop zelf snel bestellen, maar het verschil zit ‘m in de mensen van DocVisie.

NEEM EEN KIJKJE IN DE SHOP >

Alle dienstverlening onder één dak

Met de vele documentprocessen zochten wij in 2012 een nieuwe partner die het beheer voor ons uit handen kon nemen. Zo kwamen wij destijds bij Xtandit terecht. Inmiddels hebben we een nieuwe lijn Xerox AltaLink en een Versant 180 aangeschaft. Om controle te houden, kosten te besparen en veiligheid te garanderen, adviseerde Xtandit ons de software oplossingen Equitrac en eCopy”.

Met dezelfde mensen en dezelfde expertise vanuit Xtandit, was het een logische stap om onder andere papier en kantoorartikelen bij DocVisie te bestellen. “Het voelt voor ons als een uitbreiding van het dienstenpakket. Wat mij betreft zijn DocVisie en Xtandit complementair aan elkaar”, vertelt Frank.

Harmonisatie van processen en systemen

Ook Ecorys groeit steeds meer richting de cloud-omgeving. “Met zoveel vestingen is het zaak dat dit goed gestroomlijnd wordt en dat wij het overzicht aan documenten en data weten te behouden. Het is fijn dat DocVisie hierin met ons meedenkt en onze taal spreekt. DocVisie weet zowel op het gebied van digitalisering als duurzaamheid mee te denken.

Duurzame belangen

Ecorys hecht veel waarde aan het minimaliseren van de impact op het milieu, zo legt Frank uit: “Met ons printbeleid committeren wij ons gezamenlijk aan het actief sturen op het minimaliseren van het aantal afdrukken binnen de organisatie. Daarnaast werken wij uitsluitend met PEFC-gecertificeerd papier en zijn wij de mogelijkheden aan het onderzoeken om te gaan werken met gerecycled papier.”

Ontdek meer klantrelaties aan het woord

Benieuwd naar meer verhalen van onze referenties?

Ontdek referenties