”Snel en eenvoudig documenten delen, fantastisch”

Even snel een offerte openen of de bedrijfsmail lezen vanaf verschillende apparaten: “Naar die efficiëntieslag waren we echt op zoek”, vertelt Judith Oostendorp van Proef en Plezier. Samen met haar man, wijnspecialist Marcel, wilde ze online samenwerken voor een betere workflow. “Met succes.”

Slim documenten delen

Binnen een week was Proef en Plezier overgestapt naar de nieuwe digitale omgeving. Hoe dat beviel? “Nu kan ik overal en wanneer ik wil documenten delen en bewerken. Gewoon vanaf mijn eigen laptop. Het is heel prettig dat documenten delen zo eenvoudig gaat. We hoeven bestanden niet meer naar elkaar te mailen. Ik kan gewoon realtime documenten inzien én bewerken. Dat scheelt tijd en gedoe.”

“Vanuit Workspace 365 open ik met één druk op de knop alle websites die ik nodig heb. Zo start ik de werkdag snel op.”
-Judith Oostendorp van Proef en Plezier

Oog op de toekomst

Starten met Docvisie was niet alleen aantrekkelijk vanwege de efficiëntie, maar ook met oog op de toekomst. “Wanneer het bedrijf uitbreidt en we misschien op zoek gaan naar compagnons, is het verstandig om nu alvast de online omgeving op orde te hebben. En ook eventuele partners kunnen straks met ons virtueel samenwerken. Met Docvisie zijn we voorbereid op wat er komen gaat.”

Maak de overstap naar jouw digitale werkplek met Docvisie.

Bekijk onze bundels >