”Efficiënt werken op elke locatie: we zijn razend enthousiast”

Met bedrijfssoftware als een CRM, Slack en Microsoft 365 werkten Patrick van der Sommen en zijn collega’s van Sterk Reclamebureau al lange tijd. Maar het gevoel van ‘dit kan efficiënter’ overheerste en workflow-optimalisatie kwam op de agenda. Patrick verklaart: “Regelmatig stonden er meerdere versies van een project op drie verschillende locaties. Daar had ik genoeg van. Ik wilde nooit meer de vraag horen wie de laatste versie heeft. Met de overstap naar DocVisie Complete is efficiënt werken nu realiteit.”

Koppeling maken

“Voorheen werkte iedereen in het bedrijf vanaf een eigen lokale schijf. Dat was de oorzaak van de verschillende rondzwervende versies. Dat probleem werd verholpen nadat onze systemen waren geïntegreerd met OneDrive. DocVisie realiseerde daarnaast de migratie tussen G-Suite en Officie 365. Nu zijn alle tools waar wij mee werken op de server gesynchroniseerd en werken we in dezelfde bestanden. Bovendien is inloggen met een VPN nu overbodig. De eenvoud van het delen en bewerken van documenten is daardoor een verrijking van onze workflow.”

 Vlak voor de coronacrisis stapten we over naar Microsoft 365. We delen nu moeiteloos documenten met elkaar, ook vanuit huis. Mijn collega’s en ik zijn heel enthousiast.
– Patrick van der Sommen, Sterk Reclamebureau

Overal online

“We zijn inmiddels bedreven in het delen van bestanden en de samenwerking verloopt soepel. De andere applicaties van de Workspace 365-omgeving dragen daar ook aan bij. Tijdens een Teams-vergadering notulen maken of een document delen waar iedereen zijn agendapunten aan toevoegt, is nu de dagelijkse gang van zaken. De effieciëntieslag die DocVisie ons gaf, leverde ons al snel tijdswinst op.”

Overstapservice

“Bij een migratieproces is veiligheid geboden. DocVisie snapt dat als geen ander en verzekerde goed met onze data om te gaan. Die belofte maakten ze meer dan waar door meteen een back-up te maken van al onze gegevens. Zo wisten we zeker dat er niets verloren ging. De stappen die in het migratieproces daarop volgden werden duidelijk gecommuniceerd. En zelfs nu nog worden we goed begeleid. Voor vragen mogen wij altijd bellen.”

Gun jezelf en jouw team de voordelen van efficiënt werken.

Bekijk onze bundels >