“Makkelijker samenwerken en veilige dataopslag met DocVisie Complete”

Het vergaren en verwerken van bedrijfsgevoelige informatie is voor businesscoach John de Wissel dagelijkse kost. Met zijn bedrijf De Wisselzone adviseert, begeleidt en traint hij organisaties in succesvolle groeistrategieën. Veilige dataopslag is daarbij zijn topprioriteit. “Om over dat aspect geen zorgen meer te hebben, liet ik DocVisie alle data van mijn lokale schijf naar de OneDrive verplaatsen. Het resultaat: een veilige én efficiënte workspace.”

Veilige dataopslag

De gevolgen van een laptop die stuk gaat of gestolen wordt, kan John zich niet veroorloven. “Op mijn computer bewaar ik bedrijfsinformatie van klanten die ik gebruik bij de strategieontwikkeling en de uitrol daarvan. Dat zijn doorgaans gevoelige gegevens die niet op straat mogen liggen. Maar bij dataopslag op een lokale schijf, had ik geen goed gevoel omdat deze gevoeliger is voor bijvoorbeeld hacken. Via een bekende kwam ik bij DocVisie terecht. Het pakket dat zij bieden, bleek een goede oplossing want mijn data is nu beter ondergebracht.”

Makkelijker samenwerken

Naast veilige dataopslag haalt John nog veel meer uit zijn nieuwe workspace.. “Het bewerken, opslaan en delen van documenten gaat in de nieuwe workspace efficiënter en eenvoudiger. Zo bepaal ik heel makkelijk wie er wel en geen toegang heeft. En waar ik eerst telefonische afspraken had of vergaderde via Google Hangouts, organiseer ik dat nu via Teams. Ik ben daarin niet meer afhankelijk van de klant en plan gemakkelijk vergaderingen in.”

“Het maakt niet meer uit of ik thuiswerk of op locatie: het samenwerken verloopt soepel.”
– John de Wissel

Systeemintegratie

“Ik werk veel met marketing tools waar geautomatiseerde programma’s aan elkaar gekoppeld zijn. Dat werkt ook zo in Teams. Voeg je mailadressen toe aan een afspraak in je agenda, dan zijn deze automatisch aan een meeting gekoppeld. Wil je die niet, dan gebruik je de programma’s gewoon los van elkaar. De workspace is zoals hij hoort te zijn. Volledig, efficiënt en gemakkelijk.”

Goede ondersteuning

De ondersteuning vanuit DocVisie is precies goed: heel adequaat. “Ik kan daardoor goed uit de voeten met de programma’s in de Complete bundel en verwacht dat ik de komende tijd nog veel meer tools en opties ontdek. Als ik daar niet uitkom, kan ik altijd rekenen op de hulp van DocVisie.

Stap over op veilige dataopslag en gun het gemak van Docvisie.

Bekijk onze bundels >