Samenwerken op de digitale werkplek was nog nooit zo eenvoudig

In de huidige, digitale tijd is het belangrijk om altijd en overal goed samen te kunnen werken met collega’s. Ook als je even niet allemaal op kantoor bent. Om als team een prestatie neer te kunnen zetten is het belangrijk om eenvoudig informatie met elkaar te kunnen delen, een vergadering op te zetten of deel te nemen aan groep chats.

Daarom heeft Microsoft Teams ontwikkeld. Teams is een hub in Office 365 waarin projectgroepen, afdelingen of andere groepen medewerkers kunnen samenwerken. Microsoft Teams is onderdeel van de DocVisie Bundels. Afhankelijk van jouw organisatie kies je voor Nova Complete, Nova Max Paperless of Nova Max.

Teams in het kort

Wat kun je doen met Teams?

  • Effectiever communiceren – groepchats, webconferenties, bellen en online vergaderen
  • Werkomgeving aanpassen – diensten en apps zelf toevoegen aan de online hub
  • Samenwerking verbeteren – teams werken samen aan bestanden via ingebouwde Office 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint
  • Veilig werken – end-to-end beveiliging, beheer en compliance via Office 365

 

Toegang tot apps

In de Teams-hub kun je zelf applicaties toevoegen. Zo kun je gebruik maken van Microsoft SharePoint, Planner, OneNote of Forms en ook zelf apps van andere partijen toevoegen.

Altijd en overal communiceren en samenwerken

Deelnemers van projectgroepen zijn steeds minder vaak allemaal tegelijk aanwezig op dezelfde plek. Juist daarom is het zo belangrijk om een digitale omgeving te hebben waarin iedereen altijd kan samenwerken. Ook vanuit huis, bij de klant of op zakenreis. Microsoft Teams helpt je om de nieuwe digitale werkplek ook echt te laten werken!

Ons team staat klaar met support

Kies je voor Microsoft Teams via DocVisie? Dan staat ons supportteam voor je klaar bij al je vragen. Ook helpen we je met de opstart; medewerkers kunnen online trainingen volgen om optimaal gebruik te kunnen maken van Teams.

DocVisie bundels

Microsoft Teams is onderdeel van onze DocVisie Bundels; een maandelijks opzegbare, schaalbare cloudoplossing, waarmee je alle documentprocessen van je organisatie in één keer goed regelt.

Meer over DocVisie Bundels of heb je een vraag over Microsoft Teams?

NEEM CONTACT OP >