WiFi 365: Altijd optimale WiFi-verbinding op de zaak

WiFi as a Service

Altijd een perfecte WiFi-verbinding? Dat wordt tijd. Met Wifi 365 heb je een altijd snelle en betrouwbare zakelijke WiFi-verbinding. Maak kennis met WiFi as a Service (WaaS).
De digitale werkplek wordt beetje bij beetje plaats-onafhankelijk. Hoogste tijd om jouw ethernetkabel in te ruilen voor een wireless router. Met deze wireless technologie heb je de stabiele verbinding die je in deze tijd mag verwachten. Samen bekijken we waar jouw router het best tot zijn recht komt, zodat je door de hele organisatie perfecte WiFi hebt. Ook in het magazijn. Zo wordt jouw werkplek steeds flexibeler en blijft het stabiel voor veranderingen.

Offerte aanvragen >

Veiligheid is topprioriteit

Dat WiFi een doelwit is voor hackers, is een feit. Met Wifi 365 maken wij gebruik van de laatste beveiligingsstandaarden. Het netwerk voorzien wij regelmatig van de nieuwste software- en veiligheidsupdates. WiFi wordt versleuteld met een WPA2, die met een pre-shared key of gebruikersnaam/wachtwoord is vergrendeld. De communicatie tussen AccessPoints, switches en het WiFi365 management platform is door middel van HTTPS versleuteld.
 
Wellicht wat technisch, maar deze versleutelingen maken het voor hackers lastig om binnen te komen in het WiFi netwerk. Bovendien heb je altijd inzicht, zodat je zeker weet dat iedereen eenvoudig en veilig is verbonden. Jij bepaalt wat de gebruikers wel en niet is toegestaan op het netwerk.
 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij kunnen remote de beste plek voor jouw WiFi routers vinden. Zo is het binnen no-time geregeld. Zodra je ons plattegrond(en) hebt gestuurd, voeren wij een meting uit met onze innovatieve software. Vervolgens sturen wij met jouw WiFi 365 pakket de rapportage met het uitgerolde advies met betrekking tot de locatie voor de routers.
 
Download e-book >

  • En je kunt aan de slag!

    Met eenvoudige instructies is het zo gedaan. Als je toch assistentie nodig hebt, helpen wij je graag. Het is eventueel ook mogelijk de bekabeling en montage door WiFi 365 uit te laten voeren.
     
    Offerte aanvragen >