Xtendis Online: het Enterprise Information Management systeem

Maak kennis met Enterprise Information Management

In het digitale tijdperk verspreidt informatie zich razendsnel. Informatie als kennis om jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Met een goed georganiseerd databeheer werk je effectiever, sneller en veiliger. Bovendien kan data je helpen om betere beslissingen te nemen voor de toekomst. Maar wat als de hoeveelheid aan data en documenten de overhand krijgt? Wat als je het overzicht kwijt raakt en je verdwaalt in de digitale wereld? Dan is het tijd voor een overzichtelijke structuur. Waar je ook bent en vanaf welk device je ook werkt, vanaf nu ben jij in control.

Download e-book  >

Wat is Xtendis Online?

Xtendis Online is een Enterprise Information Management (EIM) platform. Het is een optimaal toegankelijke en veilige cloudoplossing voor informatie. Documenten staan veilig opgeslagen op centraal beheerde en goed beveiligde servers. Gewoon in een Nederlands datacenter, want dat is wel zo vertrouwd.

Kritieke documenten kun je met een gerust hart toevertrouwen aan dit cloud platform. Het datacenter heeft de classificatie TIER3; dat is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Bekroond met de certificaten ISO27001, ISO9001 en ISO14001 is de kwaliteit van veiligheid en milieumanagement gegarandeerd. Daarnaast is het datacenter 24/7 beveiligd en bevat het diverse voorzieningen tegen fysieke calamiteiten, zoals ramkraken en brand.

De mogelijkheden van Xtendis Online

Het EIM platform zorgt ervoor dat gegevens veilig worden beheerd gedurende de levenscyclus en dat deze toegankelijk zijn voor de juiste bedrijfsprocessen. Onderstaande mogelijkheden geven een impressie.
 

Digitaal archief

Creëer de structuur van dossiermappen binnen een digitaal archief. Data is eenvoudig terug te vinden omdat dit niet meer verdeeld is opgeslagen in diverse mappen. Zo bespaar je opslagcapaciteit en garandeer je de documentveiligheid.

Digitaal dossier

Zijn documenten versnipperd opgeslagen binnen diverse applicaties en bij meerdere personen? Beschik vanaf nu over volledige dossiers en voorkom onnodig lang zoeken.

Digitaal contractbeheer

Contracten zijn veilig en eenvoudig op te roepen. Door autorisatiemogelijkheden en vervaldata te koppelen, houd jij de touwtjes in handen.

Digitale factuurverwerking

Het inlezen van informatie uit facturen (adresgegevens, bedragen, ordernummers etc.) gebeurt automatisch. Zo wordt de kwaliteit van het orderproces verbeterd en bespaar je flink wat tijd aan handmatige handelingen.

Kwaliteitsmanagement

Het waarborgen van de kwaliteit om bepaalde kwaliteitsnormen te realiseren, vraagt om standaardisatie en optimalisatie van processen. Deze processen kun je afdwingen, uniformeren en registreren.

Records Management

Van bestandscreatie tot -vernietiging, je kunt het allemaal vastleggen. Zo kun je aantonen dat een specifieke gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Dit wordt vaak ingezet omwille van wetgeving.


Aan de slag met Enterprise Information Management?

Ontdek in dit e-book hoe je een duurzame structuur bouwt voor business data.

Download e-book  >

Deze klanten gingen je voor:

 

Ontdek referenties >